• FRAKTFRITT över 1200 sek
  • Öppet köp i 30 dagar
  • Vi samarbetar med välkända kliniker i Sverige

Välkommen till Plastikplagg - Just nu har vi längre leveranstider än vanligt! 

50% på ord pris - gäller hela sortimentet 

På plastikplagg.se erbjuder dig sedan 2011 specialiserade kompressionsplagg, gördlar och bh:ar efter operation. Samtliga gördlar i Bi elastisk struktur som komfortabelt fokuserar på de behandlade områdena. Inga snäva resårer då det är viktigt att bära ett skönt och effektivt kompressplagg under läkningstiden. Våra gördlar passar även efter förlossning och kejsarsnitt.

Vi samarbetar med kända kliniker i hela Sverige. 

Beställ tryggt och enkelt med full bytes och returrätt! 

Kompressplagg efter operation

KOMFORT, TILLFÖRLITLIGHET, HÄLSA OCH LÄKANDE

Kompressionsplagg, och dess användningsområden, har utvecklats genom åren för att bli en väsentlig del av läkeprocessen efter operationen, och ses nu som väsentlig efter en operation. Kirurger, kliniker och sjukhus uppmuntrar patienterna att bära kompressionsplagg efter operation för att ge stöd, minimera blåmärken, lindra svullnad och en sekundär åtgärd för att minska risken för komplikationer och påskynda återhämtningsprocessen.

Huvudsyftet med komprimering efter operation är att förbättra hudens återhämtning och att upprätthålla ett konsekvent yttre tryck på djupa vävnader för att minska risken för vanliga komplikationer efter operationen. Med konstant och jämnt fördelat tryck ges det nödvändiga stöd till huden som krävs för att läka naturligt.

Kompressionsplaggen varierar beroende på det kirurgiska förfarandet och rekommenderas till patienter baserat på lämplighet och personliga preferenser. Vi på Plastiklagg.se tillhandahåller kompressionskläder som antingen är specifikt utformade för att täcka hela kroppen, plagg som fokuserar på specifika delar av kroppen för ett mer målinriktat stöd eller gördlar speciellt gjorda för att bäras under vissa typer av plagg för att minimera det "tomma" området och hålla det behandlade området är platt.

Vi förstår att patienterna är betydligt mindre mobila efter operationen, så många kläder innehåller hooks och ögonlåsningar på sidan eller framsidan för att säkerställa att patienten eller sjuksköterskan lätt kan passa plagget så att den kan bäras under hela återhämtningsperioden. Komfort är också av yttersta vikt, detta är en avgörande faktor för att du/patienten skall bära plagget i den tid som krävs och därmed inte äventyra resultatet av operationen.