Vårt sortiment
Maila oss - svar direkt
Följ oss på Facebook
Kundinloggning

Make a beach fashion statement - wear a PHAX !


PHAX® är ett modeföretag dedikerat till att designa, utveckla, producera och kommersialisera badkläder till kvinnor under varumärket PHAX® swimwear.

Huvudkontor samt fabrik ligger i Colombianska Medellin som är Sydamerikas svar på Paris när det gäller mode och textilier. Med 17 års vana av tillverkning, design och utveckling så marknadsförs PHAX® swimwear idag i över 30 länder världen över bl.a. USA, Sverige, Japan, Australien, Indonesien, Mexico, Karibien, Italien, Belgien, Holland, England, Egypten mfl.

PHAX expertis
-Mode och design
-Utbudet och variationer av olika modeller
-Materialval av absolut högsta kvalitet för bästa passform och hållbarhet

Vad vi erbjuder dig
- Mode, design, sensualitet och komfort för den moderna kvinnan med medveten livsstil.

Vi deltar aktivt på många mässor över hela världen, bilder från mässorna kommer du att hitta längre ner under länken Mässor

www.phax.com.co

_____________________________________________________________________________

Pressmeddelande PHAX sommar 2011 


2011-02-16

Låt oss stolt presentera det nya för denna säsongen: en bohemisk look hämtad från ryttaren, landsbygden tillsammans med ultrafeminina inslag prydda med blommor och romantiska mönster. 
Tillbaka till kärnan av PHAX sommar mode: mixa och matcha bikinis, string, baddräkter, strandplagg samt accessoarer, passad att bäras med absolut glamour. 

Se även det nya modellerna hämtade från sextiotalet med sina geometriska mönster konstruerade för superchica kvinnor samt färgglada tillbehör som gör att kvinnor säger "Den vill jag ha!". 

Nedan följer en kort översikt över PHAX som företag: 

PHAX är en colombiansk bad varumärke som visat framfötter på nya marknader med en produkt som kännetecknas av sin kvalitet, design och dimensionering. PHAX har fascinerat kvinnor i Kanada, USA, Singapore och många europeiska och sydamerikanska länder. PHAX säljs i över 40 länder. PHAX har åstadkommit det uttalade målet att positionera sig som ett verkligt internationellt varumärke. 

PHAX bärs av aktiva, sensuella och frigjorda kvinnor som älskar att känna sig attraktiva och tilltalande på stranden. Dessa är chic kvinnor som är stilmedvetna och njuter av att bära kläder av högsta kvalitet. PHAX är stolt över att erbjuda högkvalitativa produkter. Varumärket har nyligen fått erkännande om likvärdighet av Quality Excellens att dess produkter tillverkas med Lycra. 


Sedan 2008 PHAX har sponsrat Miss Belgien skönhetstävling genom att förse dem med badkläder för de tävlande. I år var PHAX på omslaget till marsnumret av Orlando Style Magazine och var också de valda märket av den ansedda fotografen Rod Roberts för hans sommar PHOTOSHOT i Puerto Rico. Som vanliga deltagare i internationella utställningar och mässor, har PHAX utställningsmonter många vackra baddräkter bitar på Mode City - Paris, Intimate Kropp och Beach - London, och Colombiamoda - Colombia, bara för att nämna några. 


Det är viktigt att vara medveten om den betydelse som för kvinnor är att vara modemedveten samt bära känslan som elegant och attraktiv på stranden.


Giuseppe Gaudenzi 
General Manager
PHAX

 

Information
FRAKTFRITT över 1200 sek
På alla försändelser inom Sverige
DELBETALA DITT KÖP
Delbetala med Klarna Faktura
SNABBA LEVERANSER 1-3 dagar
Öppet köp i 30 dagar !
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
för att ta del av våra nyheter och fantastiska erbjudande.

Plastikplagg.se Kungsgatan 42 903 25 Umeå Sweden E-post:info@plastikplagg.se